A Milli Futbol Takımı kader maçına çıkıyor

A Milli Futbol Takımı kader maçına çıkıyor
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup altıncı ve son maçında bugün deplasmanda Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Puskas Arena'da oynanacak mücadele 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grubu altıncı maçlarla sona eriyor. A Milli Futbol Takımı bu akşam deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak.

Müsabakada, Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

MACARİSTAN: Dibusz, Kecskes, Lang, Botka, Bese, Nagy, Siger, Holender, Kalmar, Gyurcso, Nikolic

TÜRKİYE: Mert Günok, Nazım Sangare, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

MİLLİLERDE LİDERLİK HESAPLARI

Millilerin grupta lider olma şansı devam ediyor. Ay-yıldızlılar, Macaristan’ı yenip, grubun diğer mücadelesinde Sırbistan da Rusya’yı mağlup etmesi takdirde lider tamamlayacak ve A Ligi’ne yükselecek. Macaristan karşısında alınacak beraberlikte de yine B Ligi’nde olacak. Milli Takım, Macaristan’a mağlup olup, Sırbistan da Rusya’yı yenerse Uluslar C Ligi’ne düşecek.

Grubun diğer maçında ise Sırbistan sahasında, Rusya'yı konuk edecek.