Gazeteci İsmail Er’den Şenol Güneş'e zehir gibi sözler

Gazeteci İsmail Er’den Şenol Güneş'e zehir gibi sözler
A Milli Futbol Takım’ın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubunda Karadağ ile 2-2 berabere kaldığı son maç sonrası, gazeteci İsmail Er teknik direktör Şenol Güneş’e sert eleştirilerde bulundu.

A Milli Futbol Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 4. maçında Karadağ ile 2-2 berabere kaldı.  En son 30 Mart 2021 tarihinde Letonya ile oynanan maçta A Milliler 3-3 berabere kalmıştı.

Maç sırasında Teknik Direktör Şenol Güneş’e tribünlerden istifa tezahüratları yapıldı.

GAZETECİ İSMAİL ER''DEN YAYLIM ATEŞİ

Güneş’e bir eleştiri de Hürriyet Gazetesi''nin ünlü spor yazarı İsmail Er’den geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Er “İSTİLA ETME İSTİFA ET;” başlıklı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Teknik Direktör Şenol Güneş’in hatalarına rağmen fark atacağımız Karadağ maç 2-2! Sağ ayaklı Mert Müldür’ü sol kanatta Rıdvan, Sivas’tan Uğur, Iğdırsporlu Mesut’a tercih etti. Okay’ın kombinesi mi var!

Karadağ Teknik Direktörü Radulavic maça iş elbisesi eşofmanla çıkmış, Şenol Güneş sponsor giyim firmasının damatlık yada sünnetlik streç 19’luk gençlerin giydiği takım elbise reklamını yapıyor! İlkini yarıda takıma müdahale edemiyor! Türkiye böyle zayıf rakip karşısında 5-4-1’mi oynar! TFF başkanı ve yöneticilerinin emeklerine devletin parasına yazık! #EURO2021’de sıfır çeken ve milli takımı küme düşüren Şenol Güneş’in TFF’de ve boşta yerine görev yapacak bir çok başarılı teknik adam var.”

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler