ABD Kongresi uzaylıların varlığı kabul etti: Yerlerini biliyoruz

ABD Kongresi uzaylıların varlığı kabul etti: Yerlerini biliyoruz
ABD Kongresi'nde UFO'larla ilgili yapılan halka açık panelde resmen uzaylıların varlığını kabul etti. Daha fazla açıklama yapmak için gizli oturumu işaret etti.

ABD Kongresi tanımlanamayan uçan nesnelerle (UFO) ilgili halka açık bir oturum yaptı.

Odatv'nin haberine göre eski istihbarat görevlisi David Grusch, hükümetin elinde tanımlanamayan olgulara ilişkin araç ya da araç parçaları olduğunu iddia etti ve "Kapalı oturumda daha fazla anlatabilirim." dedi.

Temsilciler Meclisi’nin Denetim Komisyonu’nun Ulusal Güvenlik, Sınır ve Dışişleri alt komisyonu tarafından düzenlenen oturumda daha önce ABD ordusunda görev yapmış olan üç tanık ifade verdi.

ABD Hava Kuvvetleri’nde 14 yıl istihbarat yetkilisi olarak çalıştıktan sonra “whistleblower” olan yani görev yaptığı kurum içindeki kanuna aykırı ya da yanlış gördüğü uygulamaları yetkili makamlara ifşa eden Grusch, “Dört yılı aşkın sürede 40 tanıkla yaptığı görüşmelere dayanarak ABD hükümetinin elinde tanımlanamayan ve insan kaynaklı olmayan araçların olduğunu“ iddia etti.

"UZAYLILARIN YERLERİNİ BİLİYORUZ"

Grusch insan olmayan yaratıkların cansız bedenleri uzay aracından çıkarıldığını ifade etti.

David Grusch, bunların tam olarak yerlerini bildiğini ve bu bilginin kurum içindeki uygulamaları denetleme görevini üstlenen genel müfettişle ve bir kısmının da istihbarat komisyonlarıyla paylaşıldığını söyledi.

Grusch ABD hükümetinin uzun yıllar tanımlanamayan anormal olgulara ilişkin araç/enkaz toplama ve tersine tasarım (tersine mühendislik) programı yürütüldüğüne ilişkin bilgi verildiği iddiasını tekrarladı, bu programlara erişim izni istediğinde kendisine erişimin verilmediğini söyledi.

“ŞEFFAF BİR KÜRE İÇİNDE KOYU GRİ YA DA SİYAH KÜPLER”

Oturumda ifade veren tanıklardan, görev yaptıkları dönemde havadaki gözlemlerini anlatmaları ve tanımlanamayan anormal olgulara ilişkin betimlemelerin ortak özelliklerini tanımlamaları istendi.

ABD Donanması’nda pilot olarak görev yapmış olan Ryan Graves, “Şeffaf bir küre içinde koyu gri ya da siyah küpler gördüklerini ve bu küplerin ucunun kürenin içine değdiğini” anlattı.

Sekiz yıl boyunca bu cisimleri gördüklerini ve bildiği kadarıyla hala bu vakaların yaşandığını söyleyen Graves, benzer vakaların bildirilmesi ve daha şeffaf olunması gerektiğini söyledi.

Graves, “Eğer tanımlanamayan anormal olgular yabancı ülkelere ait drone’larsa, bu acil bir ulusal güvenlik sorunudur. Eğer başka bir şeyse bilimin çözmesi gereken bir konudur.” dedi.

Eski donanma pilotu Ryan Graves pilotları UFO ya da UAP vakalarını bildirmeye teşvik eden Americans for Safe Aerospace’in yöneticisi.

İlgili Haberler