Şehirde UFO paniği. Gökyüzünde 5'i aynı anda belirdi. 1 saat boyunca insanları gözlemledi

Şehirde UFO paniği. Gökyüzünde 5'i aynı anda belirdi. 1 saat boyunca insanları gözlemledi
ABD'nin San Diego bölgesinde gökyüzünde aniden beliren gizemli ışıklar gündem oldu. Yaklaşık 1 saat boyunca havada kalan gizemli ışığı binlerce kişi görüntüledi.

Elde edilen bilgilere göre, ABD''de San Diego bölgesinde, önceki gece gökyüzünde görülen gizemli ışıklar heyecan yarattı. Mission Plajı ve şehrin Paradise Hills bölgesinde yaşayanlar, okyanusun üzerinde aniden beliren ışıklar fark ettiklerini söyledi.

1 SAAT BOYUNCA PARLADI

Gökyüzünde hareket eden tanımlanamayan cisimlerin videoları Twitter''da da paylaşıldı. Işıkların işaret fişeği olduğu yorumları da yapılırken, görüntüler sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Bir Twitter kullanıcısı, okyanusun üzerinde uçan beş adede kadar ışık topu gördüklerini söyledi.

Işıkların yaklaşık bir saat boyunca parlamaya devam ettiği iddia edildi.

AMERİKAN BASININDA GÜNDEM OLDU

Mission Hills sakini Gabe Gunlock, ışıkların bir videosunu Twitter''da paylaştı. ABC News''e konuşan Gunlock, kıyıdan uzakta garip, parlak ışıklar fark ettiğini ve çekim yaptığını söyledi.

"OKYANUSUN ÜZERİNDE..."

Gunlock, "Okyanusun üzerinde birden fazla yüzen ışık vardı. Çok sakin, çok parlaklardı. Turuncu, kırmızımsı ışıklardı" dedi.

Bölgede yayın yapan haber kanalı ABC7''ye göre, o sırada gökyüzünde askeri veya ticari uçakların olmadığı bildirildi. Konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama ise yapılmadı.

İlgili Haberler