Abdulkadir Selvi Atatürk Havalimanı’nın Araplara satılmasına ağaçları kılıf yaptı

Abdulkadir Selvi Atatürk Havalimanı’nın Araplara satılmasına ağaçları kılıf yaptı
İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi gündemin en sıcak konularından biri olan Atatürk Havalimanı ile ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.

İktidara yakın gazetecilerden Abdulkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinin konusu Atatürk Havalimanı oldu. Selvi yazısının sonunda bir de itiraf da bulundu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi tartışmalara konu olan Atatürk Havalimanı’yla ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u arayarak sorularına cevap aradığını yazdı. Selvi Kurum’a “Atatürk havalimanına ne kadar ağaç dikilecek, Pistler ne olacak, temel atılacak mı?” gibi sorular yöneltti. Selvi bu muhalefetin Atatürk Havalimanı''yla ilgili iddialarından bir çoğuna yer vermedi.

“KENDİMDEN UTANDIM”

Selvi yazısının sonunda bir de bir itirafta bulundu. Köşe yazısının son bölümüne “Özeleştiri” ara başlığını atan Selvi, “Dikkat ettiniz mi, her şeyi konuştuk. Her şeyi sordum. Ama ıskaladığımız bir şey yok mu? İstanbul’un ortasına New York’taki ünlü Central Park’ın 4 katı büyüklüğünde bir park yapılıyor. Yüz binlerce ağaç dikiliyor. Ama biz yeşili, çevreyi, ağacı konuşmuyoruz. Takılmışız CHP’nin iddialarının peşine. Çevre Bakanı’na ağacı, yeşili, çevreyi sormadığım için kendimden utandım.” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler