Abdulkadir Selvi öyle bir yağ yaktı ki Saray'da herkes şok oldu. Erdoğan keyifle koltuğuna yaslandı

Abdulkadir Selvi öyle bir yağ yaktı ki Saray'da herkes şok oldu. Erdoğan keyifle koltuğuna yaslandı
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında cumhurbaşkanlığı adaylığında ismi geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin bir kulis bilgisini paylaştı. Selvi, "Erdoğan’ın eskime, yıpranma diye bir sorunu yok. O kendini güncellemeyi ve taze tutmayı başarıyor" dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, yazısında cumhurbaşkanlığı adaylığında ismi geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'' nun adaylığını ''şu an açıklamaması'' hakkındaki kulislerden aktarılan bilgiyi açıkladı.

Selvi, kulislerden "Diğer liderlerin desteğini sağlasa dahi şimdiden aday olduğu takdirde eskir, yıpranır ve tabanda bir heyecan kalmaz. Oysa ismi açıklandığında bir heyecan dalgası oluşturması lazım" yanıtını aldığını belirtti.

"ERDOĞAN’IN ESKİME, YIPRANMA KAYGISI YOK MU?"

Selvi''nin yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Erdoğan 20 yıldır ülkeyi yönetiyor. Adaylığını da şimdiden açıkladı. Onun eskime, yıpranma kaygısı yok mu?" diye soran Selvi, şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan’ın eskime, yıpranma diye bir sorunu yok. O kendini güncellemeyi ve taze tutmayı başarıyor. 6 kez gidip 7 kez geldiği için Demirel hakkında küllerinden doğan efsanevi kuş Phoenix benzetmesi yapılırdı. 20 yıldır ülkeyi yönetip eskimeyen Erdoğan’ı neye benzetmek gerekir, onu bilemedim." diye yazdı.

İlgili Haberler