Abdullah Avcı üç Beşiktaşlı oyuncuya talip oldu! İlk transferler Süper Lig'den

Abdullah Avcı üç Beşiktaşlı oyuncuya talip oldu! İlk transferler Süper Lig'den
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş'tan 3 futbolcuya gözünü dikti.

Süper Lig''de şampiyon olan Trabzonspor, yeni sezonun kadro planlamasına geçen yıl olduğu gibi yine erken başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu bir araya gelerek isimleri belirledi.

Şampiyonlar Ligi Play- Off maçını kazanarak gruplara kalmak isteyen Bordo Mavililer rotayı, Türkiye''deki oyunculara çevirdi. Avcı, Beşiktaş''tan üç oyuncuyu istedi.

BEŞİKTAŞ''TAN 3 OYUNCUYA TAKİP

Fırtına''nın Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Güven Yalçın ile bonservisi Schalke 04''te olan Can Bozdoğan ve tapusu Chelsea''de bulunan Michy Batshuayi ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Bu oyuncuların yanı sıra Antalyaspor''dan Fernando da listede yer alıyor. Beşiktaş''ın Güven ve Can ile devam etmek istediği belirtilirken, Batshuayi''nin durumu henüz netleşmedi.

MICHY BATSHUAYI

Bu sezon attıklarından çok kaçırdıklarıyla eleştirilen Beşiktaş''ın Belçikalı golcüsü, kariyerinde 6 farklı takımda forma giydi.

CAN BOZDOĞAN

21 yaşındaki orta saha, bu sezon 23 maçta 1 gol 1 asistle oynadı.

GÜVEN YALÇIN

23 yaşındaki forvet, Leverkusen altyapısından Beşiktaş''a 2018''de geldi. Beşiktaş yönetimi, Güven Yalçın ile anlaşamadı. 

Kaynak: Sabah

İlgili Haberler