Abdullah Avcı'nın taktığı 'özel kasket' sahibini buldu

Abdullah Avcı'nın taktığı 'özel kasket' sahibini buldu
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın imzasını taşıyan kasket, 61 bin liradan satışa sunuldu. Lisanslı kasketi, iş adamı ve Kırkpınar Ağası olan Seyfettin Selim satın aldı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sayın Selim'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın son maçlara kasketle çıkmasının ardından simge haline gelen lisanslı kasketler satışa sunulmuştu. Avcı tarafından imzalanmış olarak 61 bin liradan satışa çıkarılan lisanslı kasket, iş adamı ve Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim tarafından alındı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın imzasını taşıyan ve 61 bin liradan satışa çıkarılan kasketimiz, iş adamı ve Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim tarafından satın alınmıştır. Sayın Selim'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Gaziantep FK maçından sonra açıklamalarda bulunarak, “Kasketi takmaya devam edeceğim” diye konuşmuştu.