Abdurrahman Dilipak: Bazı şeylerin şüyuu vukuundan beterdir

Abdurrahman Dilipak: Bazı şeylerin şüyuu vukuundan beterdir
Hükümete yakınlığıyla bilinen Akit yazarı Dilipak, tank palet ihalesi, rüşvet ve torpil konularında hükümeti eleştirdi.

İktidara yakın Akit’in yazarlarından Abdurrahman Dilipak, AKP içinde ve devlet kadrolarında yaşanan birçok konu hakkında, bakanlıklardan yerel yönetime kadar, parti kadrolarına eleştiride bulundu. Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesi hakkında merak edilenlerin kamuoyuna açıklanması gerektiğini belirten Dilipak, bazı kripto FETÖ’cülere itibar gördüğünü öne sürdü. Dilipak ekonomik darboğazın halkı etkilediğine dikkat çekerken, “Birçok siyasi ve idari kadrodaki atamalar toplum vicdanından rahatsızlık uyandırıyorsa, bu konuda daha dikkatli olmak gerek.” ifadelerini kullandı: İşte Dilipak’ın yazısının o bölümleri:

“Torpil, rüşvet gibi konular hep gündemde olacak. İş aleminin, esnaf ve vatandaşın ekonomik açıdan sıkıntıları halk arasında en çok konuşulan konular arasında.”

“Adalet, FETÖ davaları ile ilgili yaşanan sorunlar, bazı kripto FETÖ’cüler itibar görürken, suç oluşturmaması gereken eski ve dolaylı ilişkiler bahane edilerek görevden uzaklaştırılan ya da sanık sandalyesine oturtulanlarla ilgili yaşananlar toplumun önemli bir kesiminde ciddi bir rahatsızlık sebebi.”

“Bir de Yeşil Kemalistlerimiz, Yeşil Kapitalistlerimiz, Yeşil Feministlerimiz var. O kesimlerden oy devşirme uğruna yapılanların götürüsü getirisinden daha fazla. “Bu şekilde dostlarınızı kaçırırsınız, ama aynı zamanda size diş bileyenler de dost olmazlar”. Unutmayın “eldeki bir kuş, daldaki üç kuştan çok daha değerlidir.”

“Birçok siyasi ve idari kadrodaki atamalar toplum vicdanından rahatsızlık uyandırıyorsa, bu konuda daha dikkatli olmak gerek.”

“Adapazarı Arifiye’de kurulu tank palet fabrikasının özel bir şirkete satılacağına dair sosyal medyada çıkan haberlerin anında cevaplandırılması gerek. Bakın geç gelen hakikat hükmünü icradan aciz kalır. Meydan müfsitlere kalır.”

“Diğer bakanlıklar ile ilgili konular da gündemde, adaylarla ilgili söylentiler ve yerel yönetimlerde hâlâ devam etmekte olan işler de. Damlaya damlaya göl oluyor, haberiniz olsun. Selâm ve dua ile.”

İlgili Haberler