Acun bile gözyaşlarını tutamadı! Survivor Elif'in hayatı rakiplerini ağlattı

Acun bile gözyaşlarını tutamadı! Survivor Elif'in hayatı rakiplerini ağlattı
Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de Büyük SMS Konseyi'nde Acun Ilıcalı, yarışmacılardan hayat hikayelerini 82 milyon vatandaşa anlatmalarını istedi. Survivor Elif, "Hayat mücadelesine 12 yaşında başladım. Annem, ömrünü hiçbir karşılık beklemeden çocuklarına harcadı" demesi duygu dolu anlar yaşattı.

Survivor 2020 yarışmacıları kendi hayat hikayelerini  anlattı. Başarılı kadın yarışmacı Elif, sözü alarak duygu yüklü zor bir konuşma yaptı.

Elif "Çok güzel bir aileye sahiptim. Ömrünü çocuklarına adamış bir anneme sahiptim. Zorlu bir çocukluk yaşadım. Ailevi problemlerimiz vardı. Hayat mücadelesine 12 yaşında başladım. Bu sorumluluğu almak zorunda kaldım. Bunun için mutlu ve gururluyum" dedi.

"Çünkü annemin bir umudu vardı" diyen Elif "Ömrünü hiçbir karşılık beklemeden çocuklarına harcayan bir anne vardı. Annem çok güçlü bir kadın. Ona iyi bir hayat sunmak istiyordum. Ömrünü bize adayan bir kadın vardı karşımızda. Onların başını hiçbir zaman eğmemeye çalıştım. Önce basketbol sonra atletizme yönlendirildim" ifadelerini kullandı.