Acun dakikalarca alkışladı. Survivor'ın erkeklerini teker teker yendi

Acun dakikalarca alkışladı. Survivor'ın erkeklerini teker teker yendi
Survivor'da nefes kesen mücadele sonunda kırmızı takımdan Elif, sembol oyununu kazanarak 10 yarışmacı arasında çeyrek finale kalan ilk isim oldu. 7 erkek yarışmacıyı geride bırakan Elif'in başarısını ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dakikalarca alkışladı

Yeni bir döneme giren Survivor 2020 yeni bölümde sembol oyunu finali heyecanı yaşandı. Survivor 2020'nin 98'inci bölümde on yarışmacı, bireysel olarak sembol oyunu oynadı. 

Oyunda kazananın çeyrek finale direk kalacak olması, iki hafta dokunulmaz olacak olması yarışmacıları hırslandırdı. 

Survivor 2020’de Murat Ceylan, oyun öncesinde kuralları ve oyunun ödülünü açıkladı. Yarışmacıların her birine üçer can verildiği oyunda daha önce kazanılan her sembol için ise birer can daha eklendi. 

Bu şekilde en çok canı olan yarışmacı mavi takımdan Nisa oldu. Survivor 2020 yeni bölümde yarışmacılar arasında eşleşmeler yapıldı. Kadın-erkek yarışmacı eşleşmelerinde yer aldığı oyunda kıyasıya bir mücadele yaşandı.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ DE ALDI

Karşılıklı oynanan oyunlar sonrasında canı biten yarışmacılar, teker teker oyundan çıktı. Kırmızı takımdan Sercan, Berkan ve Elif, birer canları ile son üçe kaldılar. Berkan, ilk olarak Sercan’ı yendi ve sonrasında Elif ise parkura çıktı. İki yarışmacı arasındaki mücadelede Berkan, parkurda takılınca tüm avantajı Elif’e kaybetti.

Nefes kesen mücadele sonunda Survivor Elif, sembol oyununu kazanmış oldu. Böylece Elif, Survivor 2020’de çeyrek finale kalan ilk isim oldu. 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Elif'in 7 erkek, 2 kadın rakibini geride bırakarak birinci olmasını dakikalarca alkışladı. 

İki haftalık dokunulmazlık kazanan Survivor Elif, kazandığı ödülden seçtiği iki arkadaşının da faydalanmasını sağladı.