Acun Ilıcalı bombayı patlatıyor! Dünya yıldızının kardeşi

Acun Ilıcalı bombayı patlatıyor! Dünya yıldızının kardeşi
Hollanda'da Fortuna Sittard’ın ortaklarından biri olan Acun Ilıcalı, takıma takviye yapabilmek için harekete geçti. Ünlü yapımcı Ilıcalı ile ilgili bir transfer iddiası Almanya'dan geldi.

Survivor ile rating rekorları kıran ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard sezonun bombasını patlamaya hazırlanıyor. Fortuna Sittard, Acun Ilıcalı döneminde ilk transferini yapıyor...

Hollanda ekibinin dünyaca ünlü yıldızın kardeşini kadroya katmak için girişimlere başladığı belirtildi.

İLK TRANSFERİ BİTİRİYOR

Hollanda ekibinde yeni bir serüvene başlayan ünlü yapımcının, kulüp sahibi olarak da ilk transferini bitirmek üzere olduğu yazıldı.

Almanya'nın Kicker gazetesinin haberine göre, Acun Ilıcalı'nın takımı

, dünyaca ünlü yıldız Mario Götze'nin kardeşini transfer etmek istiyor. Bundesliga ekiplerinden Augsburg'da forma giyen Felix Götze'nin Hollanda'ya gideceği ve en güçlü adayın Fortuna olduğu belirtildi.

Alman ekibin Felix'i bonservisiyle satmak yerine tecrübe kazansın diye Fortuna'ya kiralamaya sıcak baktığı kaydedildi.

FELİX GÖTZE KİMDİR?

Dortmund altyapısından çıkan ve ardından Bayern Münih'in yolunu tutan Felix Götze, iki sene önce Augsburg'a transfer olmuştu. Felix Götze, önlibero pozisyonunda forma giyiyor. 22 yaşındaki futbolcu, stoper pozisyonunda da oynayabiliyor.

ACUN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Survivor 2020'nin final programında ''Fortuna Sittard maceramız başladı, hayırlı olsun diyorum'' sözlerini kullanan Acun Ilıcalı, büyük müjdeyi vermişti.