Acun Ilıcalı konseyde üzücü gelişme duyurdu. Survivor Batuhan hıçkıra hıçkıra ağladı

Acun Ilıcalı konseyde üzücü gelişme duyurdu. Survivor Batuhan hıçkıra hıçkıra ağladı
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu ve basketbol derbisinde için kıran kırana mücadele ettiler. Yarışmacılar bugün ekrana gelen yeni bölüm fragramanında iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelecek ve adadan bir kişi adadan elenecek. Survivor’da kimin gideceği merak konusu olurken Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı açıklama sonrası yarışmacılar şaşkına döndü. Yarışmacılardan Batuhan hıçkıra hıçkıra ağladı.

Acun Ilıcalı konseyde üzücü gelişme duyurdu. Survivor Batuhan hıçkıra hıçkıra ağladı

Hürriyet’in haberine göre, TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu ve basketbol derbisi için kıyasıya mücadele ettiler.

5 Nisan’da yayınlanan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler önce ödül oyunu için parkurda yarıştılar. Bu yarışın ardından ise Acun Medya ve Survivor 2021 arasında basketbol maçı gerçekleşti. NBA eski oyuncusu olan Marko Jaric''in Acun Medya takımında yer aldı. İşte, Survivor''da dün gece yaşananlar...

SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER TAKIMI’NIN

Survivor Türkiye''de dün akşam oynanan ödül oyunu heyecanı vardı. Oyunda ilk üç karşılaşma bayrak yarışı şeklindeydi. Devamında tekli karşılaşmalar başladı. Günün sonunda ödül oyununu 10-7 skorla kazanan Ünlüler takımı oldu.

BASKETBOL DERBİSİNİ ACUN MEDYA KAZANDI

Survivor''da bu akşam ekrana gelen basketbol derbisi heyecanla takip edildi. Eski NBA yıldızı Marko Jaric, Acun Medya takımında yer aldı. Oyun, dört çeyrek üzerinden oynandı. Son çeyrek 33-33 berabere bitince maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda Acun Medya, Survivor 2021''i 39-38 skorla yenmeyi başardı.

BATUHAN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI

Yarışmacılar ekrana gelecek olan yeni bölümde iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelecekler ve adadan bir kişi veda edecek. Adadan kimin gideceği merak konusuyken konseyde dikkat çeken bir an yaşandı. Acun Ilıcalı''nın açıklamasından sonra yarışmacılar şoke oldu.

Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Survivor''da üzücü bir gelişme yaşandı. Açıkçası beklemediğimiz, ummadığımız şaşırdığımız da bir gelişme." ifadelerini kullanıyor. Batuhan''ın ise konseyde ağlaması görüntülere yansıyor. Sadece Batuhan''ın ağlaması ''ailesinden kötü bir haber mi aldı'' sorusunu akıllara getirdi.

 

İlgili Haberler