Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na ne kadar nafaka ödeyecek

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na ne kadar nafaka ödeyecek
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı bugün boşandı. Sürpriz bir kararla evlenip bir yıl geçmeden boşanan Acun Şeyma çiftinden bir gelişme daha geldi. Peki Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na ne kadar nafaka ödeyecek

Şeyma Subaşı'nda Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na ne kadar nafaka ödeyecek? sorusu merak konusu oldu. Geçen yıl Fransa'da sayılı davetlilerin katıldığı muhteşem bir düğünle evlenen çift bugün Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşandı. Çiftin boşanma haberi sonrası sosyal medyada Şeyma Subaşı ne kadar nafaka alacak şeklinde de yorumlar gelmeye başlamıştı. Nafaka ücreti belli oldu.

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI'NA NE KADAR NAFAKA ÖDEYECEK

İddialara göre Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyecek. Çocukları Melisa'nın masraflarını da karşılayacak olan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'nın yıllık 4 seyahat masrafını da üstlendi. Ayrıca İkili Bebek'te açtıkları Healtyhish kafenin de ortaklığına devam edecek.

ACUN ILICALI'NIN SERVETİ NE KADAR

Şeyma Subaşı'ndan boşanan ve aylık 125 bin TL nafaka ödemeyi kabul eden Acun Ilıcalı'nın serveti ne kadar? soruları merak konusu oldu. Ferit Şahenk''ten 70 milyon TL'yi aşan bir transfer ücreti aldığı, 2011''deki program gelirlerinin 90 milyon TL'ye yaklaştığı bir dönem gündemden düşmemişti. 

11 ay önce yayınladığı haberde, Acun Ilıcalı'nın, televizyon programlarından kazandığı servetini borsada değerlendirdiğini ortaya çıkarmış, Ilıcalı da aynı gün Cnbc-e'de katıldığı canlı yayında manşetimize verdiği yanıtta, parasını yöneten portföy için, "Uzun yıllardır tanıdığım, güvendiğim, çok sevdiğim arkadaşlarım. Paramı borsada bire beş yaptılar" demişti.  O günden bugüne yeni anlaşmalar, yeni kanal, reklamlar derken Acun Ilıcalı'nın serveti arttı. Doğal olarak borsadaki yatırımı da. Son günlerde yanından ayırmadığı arkadaşı, 'borsadaki kasası' denen Esat Yontunç ile İngiltere Başkonsolosluğu'nda bir davete katılan Ilıcalı''nın borsadaki serveti iddialara göre 60 milyon TL'yi aştı

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI NEDEN AYRILDI

Magazin gündemine bir son dakika haberi olarak düşen Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanması binlerce vatandaş tarafından da merak konusu oldu. Acun Ilıcalı Silivri Adliyesi önünde, “Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.” diyerek iddialara son noktayı koydu.