Acun Ilıcalı'dan Burak Yılmaz bombası

Acun Ilıcalı'dan Burak Yılmaz bombası
İngiltere Champhionship takımlarından Hull City'i satın almaya hazırlanan Acun Ilıcalı, ilk transferinde tanıdık bir ismi kadrosunu katacağı, bu ismin de Burak Yılmaz olacağı iddia edildi.

TR Haber''de yer alan habere göre; Hull City''i satın almaya hazırlanan Acun Ilıcalı''nın, Fransa Ligue 1''de Lille forması giyen milli golcü Burak Yılmaz ile el sıkıştığı öne sürüldü.

Hull City''de teknik direktörlük görevine kimin getirileceği henüz netlik kazanmazken Acun Ilıcalı''nın ilk transferi forvet gölgesi.

ACUN ILICALI, BURAK YILMAZ''LA EL SIKIŞTI İDDİASI

Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, futbol hayatına Fransa Ligue 1''de Lille takımında devam eden milli golcü Burak Yılmaz ile el sıkıştı. Sezon sonunda Lille ile olan sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz, kariyerine İngiltere''de devam edecek. 

BEŞİKTAŞ''TAN BEDELSİZ GİTMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Burak Yılmaz, 2020/2021 sezonunun başında Beşiktaş''tan bedelsiz olarak Fransa Ligue 1 ekibi Lille''e transfer olmuştu. Geçen sezon 33 maça çıkan ve 18 gol atan Burak Yılmaz, şampiyonluğun mimarı olurken, bu sezonki performansıyla geçmiş günlerini aratıyor.

"GERİ SAYIM BAŞLADI"

Öte yandan Acun Ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabı Twitter''dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''''Geri sayım başladı.. 12 Mayıs 2021. İşte bu güzel şehre ilk ayak bastığım gün. Kısa sürede çok güzel insanlarla tanıştım, mutluluktan başka hiçbir şey hissetmedim. Maçları seyrederken Hull City taraftarlarını hayranlıkla izliyorum. Deplasmanlarda gösterdikleri büyük desteğe hayranım. Ehab Allam çok değerli bir insan ve bize bu süreçte çok yardımcı oldu. Ona ve ailesine büyük saygı duyuyorum. Umarım bu süreç kısa zamanda tamamlanır ve benim bu hayalim gerçek olur.''