Acun Ilıcalı’dan Çağrı’ya bomba mesaj. Survivor’da ortalık fena karıştı. Gözler Ada Konseyi’ndeki kararda

Acun Ilıcalı’dan Çağrı’ya bomba mesaj. Survivor’da ortalık fena karıştı. Gözler Ada Konseyi’ndeki kararda
TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2021'in, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde ortalık fena karışıyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim oyununda karşılaşacak. Oyun sırasında Çağrı'nın sinirlenerek sunucu Murat Ceylan'ın üstüne yürümesi sonrası konseyde Acun Ilıcalı resti çekti. Gözler bu akşam yayınlanacak Ada Konseyi’ne çevrildi.

Acun Ilıcalı’dan Çağrı’ya bomba mesaj. Survivor’da ortalık fena karıştı. Gözler Ada Konseyi’ndeki kararda

Hürriyet’te yer alan habere göre, çekimlerine Dominik Cumhuriyeti''nde devam eden Survivor 2021 yarışmasında ünlüler ile gönüllüler arasındaki mücadele kıyasıya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan yeni fragmanında Acun Ilıcalı’nın Ada Konseyi’nde Çağrı’ya sarf ettiği sözler geceye damga vuracak.

ÇAĞRI’DAN GÖNÜLLÜLER TAKIMINA SERT TEPKİ

Survivor''da bu akşam yarışmacılar iletişim oyunu için karşı karşıya geliyor. Sinirlerin gerildiği yarışmada Çağrı, Gönüllüler takımına sert tepki gösteriyor. ''Özür dileyecek'' diye bağıran Çağrı araya giren Murat Ceylan''a da ''sana ne'' diye tepki gösteriyor.

“NE YETER. SANA NE?”

Sunucu Murat Ceylan''ın ''Çağrı yeter'' demesiyle iyice çıldıran Çağrı adeta deliye dönüyor ve ünlü sunucuya ''Ne yeter, sana ne?'' diye tepki gösteriyor. Takım arkadaşlarının zor sakinleştirdiği Çağrı daha sonra oyun alanından koşarak ayrılıp başka bir bölgeye gidiyor.

“YARIŞMAYI BIRAKIYORUM'' DERSEN MUTLU OLURUM"

Eleme konseyinde toplanan yarışmacılar yaşananları değerlendiriyor. Acun Ilıcalı davranışlarından dolayı Çağrı''ya çok sert tepki gösteriyor. Ilıcalı, ''Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Şimdi ''yarışmayı bırakıyorum'' dersen mutlu olurum" ifadelerini kullanıyor. Çağrı ise bu sözler sonrası gözyaşlarını tutamıyor. Acun Ilıcalı''nın açıklamasından sonra Çağrı, ''yarışmaya veda edecek mi'' sorusu akıllara geliyor.

ÖDÜL OYUNU İÇİN KIYASIYA MÜCADELE

Survivor 2021''in 9. haftasında eleme potasına giren isimler Öykü Uysal, Hanzade ve Aleyna Çalışkan olmuştu. Survivor''da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar verilecek ödül için kıyasıya yarıştı.

Survivor''ın son bölümünde takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Heyecan ve mücadele dolu geçen ödül oyununda yarışmacılar, deniz üzerindeki parkurda engelleri aşmak için varlarını yoklarını ortaya koydu.

Survivor''da ödül oyununu kazanan takım yarışmacıları, rozbif ve peynirli birer sandviç ve bir dilim havuçlu kek yeme hakkı elde etti.

Çağrı Atakan''ın Survivor 2021''den diskalifiye olup olmayacağı ise bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde ortaya çıkacak.

İlgili Haberler