Acun Ilıcalı'nın telif davasında karar çıktı

Acun Ilıcalı'nın telif davasında karar çıktı
Daha önce söz yazarı Şehrazat ile telif sorunu yaşayan Acun Ilıcalı bu kez de Demet Sağıroğlu,Gürol Ağırbaş ile karşı karşıya geldi. Demet Sağıroğlu ile Gürol Ağırbaş, kendilerine ait olan şarkıların TV8'de erkana gelen yarışmalarda 16 kez izinsiz kullanılmasıyla ilgili Acun Ilıcalı’ya açtığı telif davasını kazandı.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre, Acun Ilıcalı kendisi adına açılan telif davasını kaybetti.

ILICALI DAVADA KAYBEDEN TARAF OLDU

Demet Sağıroğlu ile Gürol Ağırbaş, kendilerine ait olan şarkıların TV8'de erkana gelen yarışmalarda 16 kez izinsiz kullanılmasıyla ilgili Acun Ilıcalı’ya açtığı telif davasını kazandı. Mahkeme, 55 bin 200’er lira tazminatın 7 yıllık faiziyle Acun Medya Prodüksiyon şirketinden alınarak Sağıroğlu ve Ağırbaş’a ödenmesine hükmetti.

"BİRÇOK ARKADAŞIM MAHKEMELİK"

Daha önce de telif konusunda sıkıntı yaşayan Acun Ilıcalı, telif haklarını ödemediği gerekçesiyle kendisine “Terbiyesiz, haram zıkkım olsun” sözlerini söyleyen söz yazarı ve besteci Şehrazat hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Şehrazat da Acun'un bu sözlerine cevap vererek, ''Bir tek ben değilim birçok besteci ve söz yazarı arkadaşım da seninle mahkemelik bence sus konuşma'' diye yanıt vermişti.