Acun Ilıcalı’ya ‘iş birliği’ çağrısı: Teklifimizi yaptık

Acun Ilıcalı’ya ‘iş birliği’ çağrısı: Teklifimizi yaptık
Karacabey Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Ülker, Acun Ilıcalı ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Başkan Ülker, “Acun Bey’den henüz bir dönüş olmadı. Biz teklifimizi yaptık. Kendisiyle her türlü iş birliğine açığız” dedi.

Karacabey Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Ülker, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın kulüp alacağı haberleri üzerine kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, kendisine kulübü satın alması yönünde çağrıda bulunmuştu.

Kulüp Başkanı İsmail Ülker, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya teklif ettiklerini ve kendisiyle her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, “Kulüp olarak maceramız, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın gayretleriyle başladı. Bu yıl, üstün bir performans sergileyerek, 3. Lig 3. Grup’ta ligler tamamlanmadan şampiyonluğunu ilan eden tek takım olduk. Acun Bey’e çağrıda bulunduğum Tweet konusuna gelince, sosyal medyadan Acun Bey’in bir takım aradığını duyduk. Bunun ardından biz de kendisine, ‘Karacabey Belediyespor olarak görüşelim’ şeklinde bir tweet attık. Bu paylaşımın açıkçası bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordum. Ama birçok haber kanalında gündem oldu. Acun Bey’den henüz bir dönüş olmadı. Biz teklifimizi yaptık. Kendisiyle her türlü iş birliğine açığız” dedi.

NE OLMUŞTU?

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden ve korona virüs salgını nedeniyle liglere ara verilmeden önce profesyonel liglerde şampiyon olmayı garantileyen tek takım olan Karacabey Belediyespor'dan Acun Ilıcalı'ya ilginç bir teklif gelmişti.

Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker, Avrupa'dan futbol kulübü satın alacağı yönünde haberler çıkan ünlü televizyoncu Ilıcalı'ya bir tweet atarak, "Sayın Ilıcalı, gelin görüşelim, 5 sene sonra tüm Avrupa, Karacabey'i seyretsin" diye çağrıda bulunmuştu.

5eb7bb04d3806c2554f30c9c-001.jpg

 

İlgili Haberler