Acun mesajı satır arasında verdi: Survivor'da Elif müjdesi

Acun mesajı satır arasında verdi: Survivor'da Elif müjdesi
Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununda Elif ve Nisa talihsiz bir kaza yaşadı. Survivor dokunulmazlık oyununda Elif havuza atladığı sırada boynunu incitti. Elif’in sakatlığı diskalifiye mi olacak sorusunu gündeme getirdi. Survivor Elif'in sağlık durumu hakkında Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama geldi.

Survivor 2020’de dokunulmazlık oyunu sırasında Survivor Elif parkurda yarışırken havuza atladığında kafasını vurmasıyla boynunu incitti. Doktor Metin Kuş'un müdahale ettiği Elif, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Elif'in yarışmaya devam edip etmeyeceği merak konusuyken konseyde konuyla ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Ilıcalı, Elif'in tomografisinin Türkiye'ye yollandığını belirtip şu açıklamayı yaptı:

5ee53b015542871b0ce16d9c.jpg

"Doktorumuz Metin Kuş Elif ile beraber ve onu takip ediyor. Metin hocamız Türkiye ile bu konuyu konuşup değerlendirecek. Yarın sabah ilk haberleri alacağız. Size de bu konuyu hemen ulaştıracağız."

survivor-elif-durumu-nasil.jpg

Çeyrek finali garantileyen ilk yarışmacı olan Survivor Elif'in yaşadığı bu sakatlık nedeniyle yarışmaya veda edip etmeyeceği ise bu akşamki yeni bölümde ortaya çıkacak. Ancak sakatlık sırasında Doktor Metin Kuş'un tavırlerı ve Acun Ilıcalı'nın konseyde konu ile ilgili açıklama yaparken "Elifin MR'ını USULEN İstanbul'a gönderdik sonucu bekliyoruz. Eğer bir sıkıntı yoksa Elif 2-3 gün içinde döner" cümlesini kurması Elif'in çok önemli bir probleminin olmamasının göstergesiydi.

elif.jpg