Acun Ilıcalı'nın göz bebeği kayıplara karıştı! Hull City'de büyük şok

Acun Ilıcalı'nın göz bebeği kayıplara karıştı! Hull City'de büyük şok
Fenerbahçe'den ayrılarak Acun Ilıcalı7'nın satın aldığı Hull City'nin yolunu tutan Allahyar Sayyadmanesh, henüz ikinci maçı sonrası kadro dışı kaldı. Karar, şaşkınlık yarattı.

Acun Ilıcalı''nın sahibi olduğu Hull City''de Allahyar Sayyadmanesh şoku yaşanıyor. Ilıcalı''nın "Yeni Salah" dediği oyuncu henüz ikinci maçında büyük şok yaşadı.

Fenerbahçe''den sezon sonuna kadar İngiliz ekibine kiralanan Allahyar, 31 Ocak''ta Hull City''ye imza attıktan sonra 5 Şubat''ta Preston, 8 Şubat''ta ise Derby County maçlarında Hull City forması giydi.

İranlı futbolcu bu iki maçın ardından oynanan Fulham ve Sheffield United karşılaşmalarında ise kadroda yer almadı. Teknik direktör Şota Arveladze''nin neden böyle bir karar aldığı merak ediliyor.

ACUN ILICALI NE DEMİŞTİ?

Acun Ilıcalı, daha önce düzenlediği basın toplantısında Allahyar Sayyadmanesh için "Yeni Salah olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı söz konusu basın toplantısında transferle ilgili aldığı soruya "Ben ve takımım günde 20 saat boyunca transferleri bitirmek için uğraşıyoruz. Büyük mücadeleleri severim. Bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Bir oyuncu halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Şu an sağlık kontrollerinden geçiyor. Allahyar''a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" cevabını vermişti.

ALLAHYAR SAYYADMANESH

Fenerbahçe 2019-20 sezonu başında 753 bin euro karşılığında İstiklal''den kadrosuna kattığı Allahyar Sayyadmanesh''i önce İstanbulspor sonra da Zorya''ya kiralamıştı. Ukrayna ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Allahyar, geçtiğimiz haftalarda sezon sonuna kadar Hull City''ye kiralanmıştı. Zorya formasıyla toplam 50 maça çıkan genç forvet 15 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

İlgili Haberler