Murat Sancak'tan Beşiktaş maçıyla ilgili Süper Lig'i sarsacak itiraf

Murat Sancak'tan Beşiktaş maçıyla ilgili Süper Lig'i sarsacak itiraf
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 1-1 biten Adana Demirspor-Beşiktaş maçıyla ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu

Adana Demirspor''un Süper Lig''in 25. haftasında sahasında Beşiktaş''la 1-1 berabere kaldığı maçta ve maç sonunda başkan Murat Sancak, hakem kararlarına büyük tepki göstermişti.

Maçta Adana Demirspor forması giyen orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Beşiktaş ceza sahası içinde Necip Uysal ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalmıştı. Müsabakanın hakemi Ali Şansalan, pozisyonu devam ettirmiş ve VAR''a gitme ihtiyacı duymamıştı.

Adana Demirspor, 1-0 yenik oynadığı maçın 90+2. dakikasında beraberlik golünü atmıştı. 3 dakika sonra Adana Demirspor atağında top filelere gitmiş, ancak VAR kontrolü sonrasında gol olarak geçerli sayılmamıştı.

Bu kararlara büyük tepki gösteren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, oturduğu tribündeki televizyonu da kırmıştı.

Sancak, o maçla ilgili A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamalarda bomba bir itirafta bulundu. Sancak, maçın VAR kayıtlarını dinlediğini iddia etti ve "Sarper Barış Saka''nın hakkını yemişim. Gökhan İnler''in pozisyonunda çağırmış ama Ali Şansalan VAR''a gitmemiş. VAR konuşmalarını TFF''den öğrendim, başka yerden öğrensem söylerdim" dedi.

Murat Sancak, "O gün gayriihtiyari televizyonu aldım elime. Yapmamam gerekiyordu. Daha önce ceza alsan bile tribünde izliyordun. Sahaya ve odaya inemiyordun. Bir başkanın maç izleme cezasını elinden almamalısın, suçtur bu" diye konuştu.

İlgili Haberler