Orhan Yıldırım havaalanında yakaladı! Olaylı maçın hakemi konuştu

Orhan Yıldırım havaalanında yakaladı! Olaylı maçın hakemi konuştu
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Adana Demirspor - Beşiktaş maçı nefesleri keserken, özellikle maçın son dakikalarında yaşanan pozisyonlar ve hakem kararları çok konuşuldu.

Özellikle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak''ın maç sonunda yaptığı açıklamalar maçın önüne geçti.

Gazeteci Orhan Yıldırım ile kısa bir konuşma gerçekleştiren hakem Şansalan, “Maça giderken aramızda konuştuk. Ne güzel. İnsanlar yollarda stada akın ediyorlar. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Maç çok güzel başladı. Öyle de bitti. Her anı heyecan dolu. Böyle keyifli maç. Böyle güzellikler. Maç sonu bizleri bunun önüne koymak anlaşılır gibi değil.

Verdiğimiz kararlar varsayalım ki yanlış. Hata yaptık diyelim, olabilir de. Öyle bile olsa böylesine futbolun her olumlu hareketini içinde yaşatan maçın önünde olmamalıydı. Futbolun yaşanan güzellikleri, verdiği zevk ve eğlence gündem olmalıydı. Hepimiz bunun parçasıyız. Maçta da hata yaptığımızı düşünmüyoruz. Her şey apaçık ortada” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Şansalan''ın çok kötü maç yönettiğini belirterek, "Buradan Federasyon ile MHK başkanlarına sözüm olsun. Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti, oyun oynatmadı, futbolcuları saha içerisinde tehdit etti" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler