Ahmet Davutoğlu "Tam 7 yıl önceydi" dedi ve hükümete o tweetleri hatırlattı!

Ahmet Davutoğlu "Tam 7 yıl önceydi" dedi ve hükümete o tweetleri hatırlattı!
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasının ardından hükümete 7 yıl önce PKK ve FETÖ ile ilgili attıkları tweetleri hatırlattı.

Fox TV'de yayınlanan İsmail Küçükkaya'nın sunup yönettiği Çalar Saat programına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, iktidar tarafından sıklıkla dile getirilen ‘milli’ kavramıyla ilgili, “Bugünlerde bir bakanın ya da cumhurbaşkanın ağzından milli kavramını duyduğum zaman yine neyi örtmek istiyorlar diye şüphe ediyorum” yorumunda bulundu.

“EĞER 7 YIL ÖNCEKİ TWEETLER AÇILACAKSA…”

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na 7 yıl önceki tweetleri nedeniyle ceza verilmesiyle ilgili soruya da “Eğer 7 yıl önceki tweetler açılacaksa iktidar tarafı ve bu talimatları verenler, kendilerine yakın gazetecilerin, siyasilerin ‘FETÖ’, PKK’yı öven tweetlerine baksınlar. PKK’nın renklerini tweetine koyarak propaganda yapanlar bugün iktidar gazetesinin baş yazarı konumundaysa sormak gerekir. Hangi tweetler sizin için devlete tehdit teşkil eder?” şeklinde cevap verdi.

“DEVLET BAHÇELİ SENATO ROLÜ OYNUYOR”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne de değinen Davutoğlu, “Bugünkü Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nde Bahçeli Senato rolü oynuyor. Bir denetim bir filtreleme aracı olarak…” dedi.