Davutoğlu'ndan flaş açıklama. ''Adayım''

Davutoğlu'ndan flaş açıklama. ''Adayım''
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir vatandaşın "Başbakanlık yaptınız neden aday olmuyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti. Davutoğlu, "Adayım ama partiler arası bir mutabakat olursa biz onu da görüşmeye hazırız." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Osmaniye''nin Kadirli ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Davutoğlu, esnafı ziyaret ederek vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Davutoğlu''nun esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın "Başbakanlık yaptınız neden aday olmuyorsunuz?" sorusuna flaş bir açıklama yaptı.

"ADAYIM AMA..."

Davutoğlu, "Parti kurarken zaten aday olmuşuz. Yani iddiamız bu. Ama şimdi şu anda da adayız. Hepimiz parti olarak, hepimiz iktidara adayız ondan kaçınmıyorum. Adayım ama partiler arası bir mutabakat olursa biz onu da görüşmeye hazırız." dedi.

"O SİYASİ AHLAK YASASINA HAYIR"

"Neden ayrıldınız?''" sorusu üzerine de Davutoğlu, yanındaki esnafı işaret ederek şöyle konuştu: 

"İşte bu sebeple. O, siyasi ahlak yasasına hayır dedi. Suriyelileri getirenler onlar biz getirmedik. Esad halkını bombalayan biri. Tayyip bey eğer memleketi düzgün yönetseydi 6 yılda o Suriyeliler geri dönerdi. Başbakan olur olmaz bütün bakanlıkları çağırdım, brifing aldım baktım ki doğru dürüst bir çalışma yapılmamış hiçbir şeyine imza atmadım. Benim dönemimde hiçbir müteahhittin herhangi bir yerinde benim imzam yok. Benim ne damadım bakan oldu ne akrabam zengin oldu ne oğlum devlet işine karıştı. Bak işte Kadirliler bilir." dedi.

"MİLLETİ BU HALE DÜŞÜRENLERLE DEVAM ET"

Tartıştığı vatandaşı bir türlü ikna etmeyi başaramayan Davutoğlu, "Sen onların peşinden git tamam devam et, milleti bu hale düşürenlerle devam et sen." dedi.

İlgili Haberler