Ahmet Nur Çebi'den taraftarın sevgilisi Talisca için net cevap

Ahmet Nur Çebi'den taraftarın sevgilisi Talisca için net cevap
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün transfer gündemindeki Anderson Talisca ile ilgili olarak, "Talisca gündemimizde değil ve olmayacak da." diyerek kapıları kapattı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-beyazlı taraftarların gündemindeki isimler Alexander Sörloth ve Anderson Talisca ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı taraftarların gündemindeki isimler Alexander Sörloth ve Anderson Talisca ile ilgili de konuşan Çebi, "Talisca gündemimizde değil ve olmayacak da. Talisca, Beşiktaş''ta görevini yaptı, başka dünyalarda dolaşıyor. Allah yolunu açık etsin, bizimle bir işi kalmadı. Sörloth''un kulübüyle olan ilişkisinin bitmesi gerekiyor. Bittikten sonra görüşmek isteriz. Şu anda kendisiyle bir görüşmemiz yok." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımda sözleşmesi sona erecek oyuncular arasından devam etmek istedikleri futbolcular olduğunu söyleyen Çebi, "Kimler olacağını hocanın listesini aldıktan sonra söylemeyi düşünüyoruz. Konyaspor maçı bittikten sonraki pazartesi ya da salı günü yola devam edeceğimiz isimleri değerlendireceğiz. Teknik direktörümüzün, sportif direktörümüzle beraber hazırlayacağı raporu almadan isim vermek istemiyorum." diye konuştu.