AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı kim

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı kim
AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı kim oldu? Sorusu merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki Asım Balcı kimdir?

AKP Altındağ Belediye Başkan Adayı kim oldu? Altındağlıların merak ettiği soru cevabını buldu. Ak Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı oldu.

AK PARTİ ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ASIM BALCI KİMDİR

Asım Balcı 1971 Çorum doğumludur. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Doç. Dr. Asım BALCI, Yüksek Lisansını ABD’deki University of Kentucky’de tamamladı. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde doktorasını bitirdi. Bir süre Muğla Üniversitesinde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev aldı.

En son Selçuk üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım BALCI, 2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş.'de e-Devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu.

Birçok AB projesinde yer alan ve yürüten Asım Balcı’nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunmaktadır.

Halen Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri olarak görev yapan Balcı iyi düzeyde İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.