AK Parti Sinop belediye başkan adayı Ali Çöpçü kim

AK Parti Sinop belediye başkan adayı Ali Çöpçü kim
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Sinop belediye başkan adayını açıkladı. Peki Sinop belediye başkan adayı Ali Çöpçü kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 40 belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti Sinop Belediye Başkanı kim oldu? soruları da böylelikle yanıt bulmuş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinop belediye başkanı adayı olarak, Ali Çöpçü ismini verdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik,  yaptığı açıklamada, Ali Çöpçü'nün belediye başkanlığı adaylığını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Sinop'un daha iyi yönetilmesi hak ettiğini vurgulayan Özçelik, "İnşallah 31 Mart bir milat olacak ve Sinop, Ali Çöpçü başkanımız ve ekibiyle buluşacaktır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." dedi.

Seçimler 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

SİNOP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ÇÖPÇÜ KİMDİR?

Ali Çöpçü teşkilata kendisini tanıtmak için yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; 1981 Sinop Merkez doğumluyum. Orta ve Lise öğrenimimi Sinop merkezde tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim. Analiz, Denetim ve Muhasebe alanlarında 2 yıl aktif akademi eğitim merkezinde eğitim aldım. Evliyim. Stajer mali müşavir olarak muhasebe işi ile iştigal etmekteyim.

AK Parti'nin açıkladığı diğer 39 il belediye başkan adayları için buradan öğrenebilirsiniz.