Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: "Makam verdiklerinize dikkat edin!"

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: "Makam verdiklerinize dikkat edin!"
Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, iktidara uyarılarda bulunarak danışmanlık ve devlet kademelerinde görev verilen 'dost görünümlü' şahıslara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında hükümete uyarılarda bulundu.

Devlet kademelerinde ve parti içerisinde 'dost görünümlü' kişiler olduğunu savunan Dilipak, bu isimlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi ve "Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Dilipak ayrıca, ülkede güven sorunu olduğuna dikkat çekerek "bu krizin acilen çözülmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Helale haram katan fasıklardan olmayalım" diyen Dilipak'ın yazısından çarpıcı kısımlar şöyle:

“İnsanlarda güven krizine sebep olan zehirli sarmaşık gibi zihinleri saran cevabını arayan soruların cevabını bulması gerek. Bizim yapabileceklerimiz ve yapamayacaklarımız bellidir. Biz Allah’ın rızasına uygun davranacak olursak o bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Yeter ki zalimlerden olmayalım, cahillik etmeyelim, helale haram katan fasıklardan olmayalım. Sulh ve salah istiyorsak da her daim cenge hazır olalım!" 

'MAKAM VERDİKLERİMİZE...'

"Ha! Bu arada “Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz” derler. Dost görünenlere, kendilerine makam verdiklerimize danışmanlarımıza, içimizdekilere(!?) dikkat edelim. Kim ne ekerse onun karşılığını bulur. Rüzgâr ekenler de fırtına biçerler"

İlgili Haberler