AKP Grup Başkanvekili FETÖ'den kapatılan derneği özgeçmişine ekledi

AKP Grup Başkanvekili FETÖ'den kapatılan derneği özgeçmişine ekledi
Meclis'te "FETÖ'nün siyasi ayağı" tartışmaları devam ederken, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti. Öztürk, AKP'li Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın 27. Dönem için hazırlanan Meclis Albümünde FETÖ'den kapatılan derneği özgeçmişine yazdığını ifade etti.

CHP'nin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de çağrıda bulunarak Meclis'e taşıdığı "FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılsın" önergesi yine AKP engeline takıldı.

CHP'yi 'şovmenlikle' suçlayan AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise "Darbenin üzerinden 4 yıl geçti, böyle bir önerge veriyor. Bir siyasi propaganda olarak bunu kullanmak istiyor" dedi.

FETÖ'NÜN DERNEĞİ ÖZ GEÇMİŞİNDE

Öte yandan FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları devam ederken İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, çarpıcı bir ayrıntıyı ortaya çıkardı.

İYİ Partili  Öztürk, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, 27. Dönem için Meclis'te hazırlanan albüme 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından kapatılan derneklerden İstanbul Genç Girişimciler Derneğini'nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu özgeçmişi bölümüne yazdığını ifade etti.

Fox TV'de yer alan haberde Öztürk, "FETÖ yapısı olduğu için kapatılan derneğin kurucu üyesi olduğunu kendi özgeçmişine yazan AKP'nin Grup Başkanvekili" dedi.

İlgili Haberler