AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP’ye ağır sözler!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP’ye ağır sözler!
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Meclis’te AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile tartışan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a tepki göstererek ‘vesayet artıkları’ ifadesini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile tartışan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un TBMM'de söylediği sözlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP’ye yönelik ağır ifadeler kullanan Çelik, "Bu saldırıyı yapan şahsı, kullandığı ifadeleri lanetliyoruz ve kınıyoruz. Arkasından açıklama yapıyor 'Türkiye'nin gündemi başka Sayın Cumhurbaşkanı bizi tehdit ediyor' diyor. Asıl tehdidi yapanlar kendileridir. Kendilerinin siyasi geleneği bir tehdit geleneğidir, bir vesayet geleneğidir. Bunlar geçmişte de 'susturun' diye başlarlar, 'haddini bildirin' diye devam ederler, daha sonra da işi darbe destekçiliğine vardırırlar." diye konuştu.

“BU VESAYET ARTIKLARININ…”

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un ifadeleri üzerinden CHP’ye yönelik ağır sözler kullanan Çelik, "Şöyle düşünüyor bazıları, Türkiye pek çok mesafe kat ettiği için toplumsal bilinç geliştiği için siyasal bilinç geliştiği için artık bu vesayet artıklarının tamamen sahneden çekildiğini düşüyor. Fakat bunlar diridirler, Yassıada Zihniyeti bunlarda diridir çünkü bunlar için esas olan vesayet ajandasıdır. Sadece pusuya yattılar, uygun bir fırsat kolluyorlar, bunu da her fırsatta göstermeye devam ediyorlar. Eğer gerçekten CHP Yönetimi bu konuda samimiyse, son günlerdeki hayat tarzına yönelik söylemlere, nefret söylemlerine karşı gerçekçi bir tutum alacaksa önce bu şahsa parti içi disiplin açısından gereken cezayı kendileri vermelidir." dedi.