AKP'li başkan adayından tepki çeken paylaşım

AKP'li başkan adayından tepki çeken paylaşım
AKP Şişli Belediye Başkan Adayı Nihal Yıldırım’ın "Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik" diyerek paylaştığı fotoğraftaki kişinin bir başka AKP'li yönetici olduğu ortaya çıktı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber adayların çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda sosyal medya yapılan bir paylaşım ise tepkilere neden oldu.

AKP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Nihal Yıldırım’ın, "Çıktığmız bu kutlu yolda vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözümlerimizi anlatmak için her yerdeyiz" notuyla paylaştığı fotoğraftaki kişinin AKP Şişli İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arpacı olduğu iddiası tartışmaları da beraberinde getirdi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti Milletvekili aday adayı olan Ümit Karaca, AKP'li Başkan adayı ve ilçe yöneticisinin fotoğraflarına yer verdiği paylaşımına, "Bu abla Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Nihal Yıldırım, derdini dinlediğini iddia ettiği vatandaş ise Ak Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arpacı üstelik Anadolu yakasında oturuyor. Anlayacağınız hayatları yalan olmuş" notunu düştü.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler