AKP’li başkandan partisine ağır sözler

AKP’li başkandan partisine ağır sözler
Cumhur İttifakı’nın adayları açıklandıkça ayrılıklar da artıyor. AKP’li Başkan, partisinin kendisine bilgi vermediğine vurgu yaparak, “İnsan onuru ile oynamanın yanlış olduğunu görmediler” dedi ve bağımsız adaylığını açıkladı.

2014 yerel seçimlerinde Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde AKP’den aday olan ve diğer partilere önemli oranda üstünlük sağlayan Ali Kazgan, bağımsız aday olacağını açıkladı.

AKP Genel Merkezi, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart adayı olarak ise Mustafa Kırteke’yi uygun gördü. Kendisine, durum hakkında herhangi bir bilgi verilmediğini, açıklama dahi yapılmadığını belirten AKP’li mevcut belediye başkanı Kazgan, parti yetkililerine sitemini şu cümlelerle açıkladı:

“BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRDÜLER”

“Bize bir yol ayrımı bir değişiklik düşünüldüğünü söyleyebilirlerdi. Bana bir valilik verilsin ya da bir üst görev vaat edilsin demiyorum. Bir teşekkürü de çok gördüler. İnsan onuru ile oynamanın yanlış olduğunu görmediler. Malatya’da Akçadağ’da onurlu insanların olabileceğinin hesabını yapmadılar. Bugün bunun için buradayız. Bağımsız aday olamaya karar verdik. Rabbim hayırlı etsin” Dedi.

İlgili Haberler