AKP’li vekilin ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı

AKP’li vekilin ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı
Türkiye’de geçim sıkıntısı her geçen gün derinleşirken, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın Malazgirt Zaferi törenlerinin gerçekleştirildiği Ahlat'ta 12 bin liralık ayakkabısıyla yer aldığı görüldü.

Vatandaşların 2018’den itibaren adeta farklı bir boyut kazan geçim derdi, salgınla birlikte içerisinden çıkılmaz bir hale geldi. Kapanan dükkan ve şirketler, büyüyen işsizler ordusu bu sürecin gerçekleri olarak karşımıza çıkarken, vatandaşlara karşı siyasilerin sorumluluğu daha da arttı.

Kamuoyu “konkordato” kavramını da bu dönemde öğrenirken, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık’ın, bu hassasiyeti dikkate almadığı görüldü.

Malazgirt Zaferi''nin 950. yıl anmalarının düzenlendiği Ahlat''a 12 bin liralık ayakkabıyla gittiği vekilin törenlerden kendi paylaştığı fotoğraflarıyla ortaya çıktı.

Vekilin ayakkabıları sosyal medyada da tartışma konusu oldu. AKP çocukları isimli bir Twitter hesabı da vekilin söz konusu fotoğrafını, çöpten yiyecek toplamaya çalışan ayakları çıplak çocukların fotoğrafıyla birlikte paylaştı. paylaşıma "Millet ve "Vekili" notu düşüldü.

Paylaşım kısa sürede paylaşım ve yorum alarak viral oldu.

 

İlgili Haberler