AKP'li 'Yeliz'den Selçuk Özdağ'a çok sert sözler

AKP'li 'Yeliz'den Selçuk Özdağ'a çok sert sözler
Yeni parti çalışmaları devam eden Davutoğlu'nun kadrosunda yer alan Selçuk Özdağ'ın AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'yı hedef alan sözlerine cevap geldi. Çamlı, "Selçuk Özdağ'la aynı yolun yolcusu değilmişiz, iyi de olmuş,defolup gitmiş" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yeni Ömerler' açıklamalarına eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ardından bir eleştiri de AKP'li eski vekil Selçuk Özdağ'dan geldi.

Açıklamalarında Meclis'te 'Yeliz' ismi ile yaptığı yayın ile gündeme gelen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'yı da hedef alan Özdağ'a cevap geldi.

"AK Parti'nin bugün ki kadrolarının tek seçicisi Sn. Cumhurbaşkanı’dır. Eğer bu kadrolara bakarak Ömer’ler aranıyorsa önce bu kadrolara AK Parti'yi mahkum edenin muhasebe yapması gerekir. Yeliz gibi kişileri seçerek sonra da yeni Ömer arayışında olunduğunu ifade etmek inandırıcı değil. Kaldı ki mesele yeni Ömer’ler bulmaktan daha ağırdır: Mesele yeni isimler bulmaktan ziyade bu ayrıştırıcı, kamplaştırıcı, bu hiçbir eleştiri kabul etmeyen, bu egosantrik politikalardan kurtulmaktır" diyen Selçuk Özdağ hakkında çok sert ifadeler kullanan Çamlı’nın, Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Şimdi anladım ki: kendileri gerçekten tenekedenmiş, CHP'deki bazı ahlaksızlar gibi ahlakı kolayca pazara çıkabilenlerdenmiş. Hiç işin esasına bakmaya luzum görmeden, insanların mazisini emeğini hakkını hukukunu bilmeden konuşabilecek kadar yevmiyelik bir canlıymış.

Yani kısaca terbiyesizmiş, ahkaksızmış,doğru bilgi olup olmaması kendisi için önemli değilmiş, basitmiş, ucuzmuş velhasıl Selçuk Özdağ'la aynı yolun yolcusu değilmişiz, iyi de olmuş,defolup gitmiş! Omuzlarımda oturup tepinmesine çok da fazla tahammül edemezdim herhalde!"

İlgili Haberler