“AKP’nin içindeki FETÖ’cülere ne oldu?”

“AKP’nin içindeki FETÖ’cülere ne oldu?”
Hükümet medyasının kanallarından A Haber’de FETÖ sorusu… Cemil Barlas'ın, “FETÖ’nün, AKP içindeki ayağı yok muydu? Bir sürü siyasetçi, eski başbakan yok oldu” açıklamasına, Canan Barlas, “Onlar da öylece duruyor. Dışarıdalar ama…” cevabını verdi.

A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem Programı’nın konukları arasında yer alan Cemil Barlas, AKP’nin içinde de FETÖ ile bağlantılı isimler olduğunu öne sürdü. Cemil Barlas, FETÖ ile mücadelede, sadece muhalefet partilerinin üzerine gidildiğini, AKP içindeki FETÖ’cilerin göz ardı edildiğini öne sürdü.

“BİR SÜRÜ ESKİ SİYASETÇİ, ESKİ BAŞBAKAN NE OLDU?”

Barlas açıklamasında, “Bir 15 Temmuz yaşadık. 15 Temmuz’un siyasi ayağını, öbür kısmını deşifre ediyoruz zaten. Fakat darbenin siyasi ayağının AKP içindeki ayağı yok muydu? Bir sürü siyasetçi, eski başbakan yok oldu. Ne oldu bu siyasi ayağa? Yani sadece muhalefetteki FETÖ’cülere değil, diğer tarafa da sızdı FETÖ.” ifadelerini kullandı. Programın moderatörü Canan Barlas ise, Cemil Barlas’ın sorularına, “Ayıklandı işte, onlar da öylece duruyor. Dışarıdalar ama.” Cevabını verdi.