Akşener’e dert yanan esnaftan AKP’ye olay tepki: Hedefte Emine Erdoğan da vardı!

Akşener’e dert yanan esnaftan AKP’ye olay tepki: Hedefte Emine Erdoğan da vardı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yozgat Yenifakıllı’daki esnafla bir araya geldi. Daha siftah yapamadığını belirten esnaf, “AKP’li yöneticiye dedim ki “gelip esnafın durumu nasıl diye soruyor musunuz? Bunlar ne yiyor ne içiyor hiç soruyor musunuz?" İYİ Parti burada birinci sırada çıktı. Millet sizi istemiyor dedim” diye konuştu.

Berkay BİGEÇ/ Halil Yatar/ YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezilerine bugün Kayseri’de devam ediyor. Sabah saat 08.00’de Ankara’dan hareket eden Akşener önce bölge esnafını ziyaret etti. Ekonomik buhrandan dert yanan esnaf Akşener’e “Geçtiğimiz günlerde AKP’nin bir toplantısı oldu, sonra AKP’li yöneticiye dedim ki “gelip esnafın durumu nasıl diye soruyor musunuz? Bunlar ne yiyor ne içiyor hiç soruyor musunuz” dedi. Akşener ise “Demokrasinin, adaletin olmadığı yerde bunlar olur. Şimdi hepimize parmak sallıyorlar, gün gelir o parmak avucun içine konur” diye yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezilerine bugün Kayseri’de devam ediyor. Sabah saat 08.00’de Ankara’dan hareket eden Akşener önce Yozgat’ın Yenifakıllı ilçesine gitti. İlçede esnaf ziyareti yapan Akşener daha sonra Yenifakıllı Belediye Başkanı Soner Yalçın ile görüştü.

EMİNE ERDOĞAN’IN SURİYELİLERE  BAĞIŞLADIĞI EVLER VATANDAŞI SİNİRLENDİRDİ

Hayvancılık yapan bir başka vatandaş ise Meral Akşener’e yem fiyatlarının yüksek olmasından dolayı yaşadığı sıkıntıları anlattı. Vatandaş “50 kilo yem 105 lira, biz perişan bir haldeyiz. Emine Erdoğan, Suriyelilere 50 tane ev bağışlıyor. Bizimle dalga geçiyorlar, ruhumuzla bedenimizle dalga geçiyorlar” dedi. Problemlerin gündeme getirilmesini istedi.

AKŞENER’İN ESNAFLA YAPTIĞI DİYALOG ŞÖYLE GELİŞTİ!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Yenifakıllı ilçesinde teknolojik ürünler satan bir esnafı ziyaret etti. Daha siftah yapmadığını belirten esnaf Akşener’e sıkıntılarını anlattı.

“TOPLANTI YAPIYORLAR, NE YİYOR NE İÇİYOR DİYE SORMUYORLAR”

AKP’li il başkanı ile arasında geçen konuşmayı anlatan esnaf şöyle konuştu;

“Geçtiğimiz günlerde AKP’nin bir toplantısı oldu, sonra AKP’li yöneticiye dedim ki “gelip esnafın durumu nasıl diye soruyor musunuz? Bunlar ne yiyor ne içiyor hiç soruyor musunuz” dedim. İYİ Parti burada birinci sırada çıktı. Dedim ki millet sizi istemiyor dedim. İnsanlara pandemiden dolayı kredi verdiler de peki millet bunu nasıl ödecek bunu soruyorlar mı? İşe giremeyecek…18 yaşındaki çocuğa devlet para veriyor, babasının işi yok, çocuğun nasıl olsun? Daha siftah yapamadım.” İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ise  “Demokrasinin, adaletin olmadığı yerde bunlar olur. Şimdi hepimize parmak sallıyorlar, gün gelir o parmak avucun içine konur” diye cevap verdi.