Akşener'in ziyaret ettiği esnaf gözyaşlarına hakim olamadı

Akşener'in ziyaret ettiği esnaf gözyaşlarına hakim olamadı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Memleket Gezilerine Kocaeli ile devam ediyor. Akşener, yurdun dört bir yanında vatandaşların sorunlarını dinlerken duygusal anlarda ortaya çıkıyor. Duygusal anlardan biride Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşandı. Çiçekçi dükkanı işleten bir kadın esnaf 2 yıldır zorluklarla mücadele ettiğini söyleyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Akşener göz yaşlarına hakim olamayan esnafa sarılarak teselli etti.

Berkay BİGEÇ / YENİÇAĞ

Hande ÖZYURT/ KOCAELİ-YENİÇAĞ

Memleket gezileri kapmasında yurdun dört bir yanında ki esnafların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeni durağı Kocaeli oldu. Akşener’e, Kocaeli’nde Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, bölge il ve ilçe başkanları eşlik etti.

Akşener’in Kocaeli’nde ilk durağı Gebze ilçesi oldu. Burada bir giyim dükkanına giren Akşener  esnafının sorunlarını dinledi. Esnafı, “Yaklaşık bir buçuk yıldır dükkanımızı sürekli aç, kapa yapmak zorunda kaldığımız için diğer tüm esnaflar gibi sıkıntılı süreçler geçirdik. Şimdi tamamen açıldık ümit ediyorum ki işlerimiz iyi olur. Bu ülke bizim, gidecek yerimiz yok. Biz para kazanalım ki istihdam yaratalım, vergi ödeyelim ülkemiz kalkınsın. Eğer istihdamda bir eksikliğimiz varsa bu da tüm Türkiye’nin sorunudur” dedi.

Pandemiden dolayı 2 senedir zorluklar yaşadığını ama mücadele etmeye devam ettiğini söyleyen çiçekçi dükkanı esnafı göz yaşlarını tutamayarak Akşener’e dertlerini anlattı. Annesi ve babasına bakmak zorunda olduğunu söyleyen esnaf eti sadece kurban bayramından kurban bayramına alabildiğini söyledi. Akşener’in esnafa sarılması üzerine duygusal anlar yaşandı, esnaf göz yaşlarına hakim olamadı.

 

İlgili Haberler