Ali Koç'tan flaş Jorge Jesus kararı. Bunu ilk kez açıkladı

Ali Koç'tan flaş Jorge Jesus kararı. Bunu ilk kez açıkladı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni hoca için temaslarını sürdürürken, istediği en büyük özelliği de ilk kez açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç''un teknik direktör arayışlarında temaslarını sürdürüyor.

Aylardır Alman teknik direktör Joachim Löw''le görüşen, ancak istediği sonucu alamayan Koç''un Portekizli Jorge Jesus''a yöneldiği ileri sürülüyor.

Jesus''la hafta sonu Portekiz''e giderek bir görüşme yapıp, dönen Koç''un teklifini yaptığı ve cevap beklediği iddia edildi.

Koç''un "Neden Jesus?" diye soran yakın çevresine ise "Çünkü disiplinli ve sert" cevabını verdiği, yeni hocada aradığı en büyük özelliğinde bu olduğunu söylediği öğrenildi.

Koç''un "Gençlerin ağırlıkta olacağı takıma otoriter bir isim gerekiyor. Hem futbolu bilen, hem de disiplinli bir hoca" dediği de ileri sürüldü.

JESUS''UN PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus''un teknik ekibiyle yeniden bir araya gelmesi ve sosyal medyadan fotoğraf paylaşması Portekiz''de büyük ilgi topladı. Jesus''un ''Yeni bir hedef için tekrar toplandık'' mesajı da öne çıkarıldı.

67 yaşındaki çalıştırıcının yeni sezon için bir takımla görüştüğü vurgulandı. Fenerbahçe''nin tecrübeli isim için en ciddi aday olduğu aktarıldı.

İşte Jorge Jesus''un twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım;

KUPA KOLEKSİYONCUSU

Kariyerinde Benfica, Sporting, Braga, Al Hilal ve Flamengo takımlarını çalıştıran Jorge Jesus tam bir kupa koleksiyoncusu. 67 yaşındaki teknik adam, 3''ü Portekiz şampiyonluğu olmak üzere toplam kez kupa kaldırma sevinci yaşadı. Jorge Jesus ayrıca 2013''te Benfica ile UEFA Avrupa Ligi''nde final oynamış ve kupayı İngiliz devi Chelsea''ye kaptırmıştı.

İlgili Haberler