Fenerbahçe'de en net 3 hoca adayı belli oldu

Fenerbahçe'de en net 3 hoca adayı belli oldu
Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör konusu ince elenip, sık dokunuyor. Sarı lacivertlilerde Başkan Ali Koç’un son basın toplantısında 21 Haziran'dan önce yeni teknik direktörün adının açıklanacağını ifade etmesinden sonra teknik adam listesi 3’e indi.

Hürriyet''te yer alan habere göre, Fenerbahçe yönetimi bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da teknik direktör konusunu çözmeyi hedefliyor. Bu sebeple, adaylarda çember iyice daraldı.

FAVRE''DEN CEVAP BEKLENİYOR

Yönetiminin ilk hedef olarak belirlediği Lucien Favre’yi ikna etmek için yoğun çaba harcadığı ifade edildi. Favre’nin maliyetinin 3-3,5 milyon Euro olduğu öğrenilirken taliplerinin fazla olması, sarı lacivertlileri alternatiflere de yöneltti. Yönetim, tecrübeli hocadan hafta sonuna kadar kesin kararını bildirmesini bekliyor.

DALIC İSMİ YENİDEN GÜNDEMDE

2. kuvvetli aday geçen yıl anlaşmanın eşiğine gelinen Zlatko Dalic. Önceki gün İngiltere’ye kaybeden Hırvatistan’ın EURO 2020’den elenmesi durumunda Dalic’in isminin yeniden ön plana çıkması tahmin ediliyor.

DAUM SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR

İki teknik adamın olmaması durumunda ise B planı olarak Christoph Daum’un bekletildiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, sık sık İstanbul ile ilgili paylaşımlar yapması da dedikoduları doğrulamıştı.

Ücretinin daha uygun olması, Türk futbolunu tanıması, Samandıra’da Ali Koç’un istediği disiplin ve yapılanmayı gerçekleştirecek isim olarak görülmesi nedeniyle Daum ismi de cazibesini korumakta.

 

İlgili Haberler