Alican Ulusoy kimdir nereli ve kaç yaşında

Alican Ulusoy kimdir nereli ve kaç yaşında
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanması gündemde şok etkisi yaratırken Şeyma Subaşı'nın adı ise Alican Ulusoy ile anılıyor. Peki Alican Ulusoy kimdir? Alican Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması geldi

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanmasında adı geçen Alican Ulusoy kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sorusu şu an en sık aranılan isimlerden biri oldu. Sosyetenin gözde ismi Alican Ulusoy, geçtiğimiz yaz Şeyma Subaşı ile Mykonos'ta arkadaş gruplarıyla tatil yaptığı ortaya çıktı. Öte yandan Alican Ulusoy ile Şeyma Subaşı devamlı gece kulüplerine eğlendikleri de iddia edildi.

ALİCAN ULUSOY'DAN ŞEYMA SUBAŞI AÇIKLAMASI

Alican Ulusoy hakkında çıkan iddialar üzerine ilgili açıklama yaptı.  Açıklamada, "Şeyma Şubası sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir.  Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim" dedi.

ALİCAN ULUSOY KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

1977 doğumlu bir iş adamı kendisi. Soyadından tahmin edebileceğiniz gibi çok köklü bir aile şirketinin de veliahtlarından bir tanesi.
İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra American Inter Continental University’de "İşletme ve Yönetim Bilimleri" eğitimi almış.
Küçük yaşlardan itibaren de ailenin grup şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda çalışmış. Şu an Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.
Alican Ulusoy, başarılı bir işadamı olmasının dışında, cemiyet hayatının en gözde bekarlarından biri. Hatta "Playboy" olarak bile anılıyor.
En bilinen ilişkilerinden biri manken Deniz Akkaya ile yaşadığı ilişkiydi. Hatta o dönem Deniz Akkaya'nın şiddete uğradığı ve çiftin sık sık kavga ettiği konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Selin İmer'in eşi Mustafa Ceceli ile birlikte kareye girdikleri bu poz çok konuşulmuştu.