Almanya Başbakanı Merkel'in zor anları

Almanya Başbakanı Merkel'in zor anları
Delta varyantıyla ilgili gelişmelerle birlikte artan vaka sayıları Almanya'yı zor duruma sokarken Başbakan Merkel'in yorgunluğu da gözlerden kaçmadı. Merkel, çevrim içi düzenlenen bir toplantıda uyukladı.

Almanya Başbakanı Merkel'in zor anları. Ülkenin gündemine oturdu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, çevrim içi düzenlenen bir toplantıda uyukladı.

Almanya başbakanı Angela Merkel Delta varyantı nedeniyle özellikle son haftalarda gece gündüz mesai yapan liderlerden biri. Mütevazı yaşantısı ve aldığı isabetli politik kararlarla Almanya''yı görev süresi boyunca başarılı şekilde yürüten 66 yaşındaki deneyimli siyasetçi görev süresinin bitimi yaklaşırken oldukça yorulmuş görünüyor...

Merkel''in dün gerçekleştirilen ve Alman vatandaşlarının kendisine sorular yönelttiği bir sanal toplantıda giderek yorulduğu ve uykusunun geldiği görülüyor.

Toplantının sonlarına doğru bir vatandaşın korona virüs salgını, Afganistan ve Almanya''nın pandemi dönemi sonrasıyla ilgili sorular soran vatandaşı dinlerken gözleri kapanan Merkel''in neredeyse uyuduğu, gözleri kapanırken son anda toparlandığı ve kendini uyanık tutabilmek için gözlerini ovuşturması dikkat çekiyor.

Merkel''in bu uyuklayan hali özellikle Almanya''da birçok kişi tarafından sosyal medya yoluyla paylaşılırken Alman liderin emeklilik zamanının geldiğine ilişkin verdiği kararın doğruluğu onaylanmış oldu yorumları yapıldı.

İlgili Haberler