Almanya'daki patlamadan Mor ve Nuri Şahin de etkilendi

Almanya'daki patlamadan Mor ve Nuri Şahin de etkilendi
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynanacak Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi bir patlama meydana geldi. Yaşanan olay sırasında Milli futbolcularımız Emre Mor ve Nuri Şahin de otobüsteydi.

Patlamanın ardından otobüsten inen Dortmundlu futbolcular polislerin güvenlik çemberi arasında beklemeye başladı. Büyük korku ve panik yaşayan oyuncuların tedirginliği yüzlerine yansıdı.

Bekleyiş sırasında futbolcular sürekli olarak cep telefonlarından yakınlarıyla görüşüp bilgi verdi Milli futbolcumuz Emre Mor ve Nuri Şahin de patlama sırasında takım otobüsünde yer alıyordu.

Patlama sırasında kırılan cam nedeniyle ufak tefek yaralanmaların olduğu takım otobüsünde Marc Bartra'nın kolu bir cam parçasının isabet etmesi sonucu kesildi. Takımın kamp yaptığı otelden hareket etmesinin hemen ardından yaşanan patlama nedeniyle karşılaşmanın oynanacağı Signal Idua Park'ta büyük panik yaşandı.

Patlama haberini alan taraftarlar büyük bir korkuya kapıldı ve statta gergin bir bekleyiş başladı. UEFA yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından maçın oynanıp oynanmayacağı haberini beklemeye başlayan taraftarlar bir yandan da cep telefonlarından olup bitenleri takip etmeye başladı.

Statta sık sık taraftarların sakin olması ve oyuncuların durumunun iyi olduğu yönünde anonslar yapılarak izleyiciler sakinleştirilmeye çalışıldı. Karşılaşmanın ertelendiğinin açıklanmasının ardından taraftarlar stattan ayrıldı.

Signal Iduna Park'a 10 km uzaklıkta gerçekleşen patlamayla ilgili Alman emniyeti geniş çaplı inceleme başlattı.

İlgili Haberler