Alperen Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında

Alperen Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında
Çarpışma dizisinde Kerem Korkmaz karakterini canlandıran Alperen Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Merak konusu oldu. İşte detaylar...

Show tv'de ilk bölümü bu akşam yayınlanacak olan Çarpışma dizisinde Kerem Korkmaz karakterini canlandıran Alperen Duymaz kimdir sorusu merak konusu oldu. Alperen Duymaz daha önce Çukur dizisinde karşımıza çıkmıştı ve o dönem en çok merak edilen isimler listesinde birinci olmuştu. Biz de sizler için Çarpışma dizisindeki Kerem Korkmaz yani Alperen Duymaz'ı yakından tanımanız için gerekli bilgileri haberimizde derledik.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Şimdilerde ise Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır.

Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Genç ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca Star Tv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol almıştır.

Çarpışma dizisi oyuncuları ve karakterleri için tıklayın

ALPEREN DUYMAZ KEREM KORKMAZ OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR

Babasını bıçakla yaralamaktan 5 yıl yatmıştır. Onu hapisten çıkmaya motive eden yegane şey, dışarıdaki sevgilisi Meral’dir. Evlenmek, çalışmak ve zamanı geldiğinde çoluk çocuğa karışmak gibi bir isteği vardır. 25 yaşında biri için fazla olgun gelen bu hayal onun aile yoksunluğundan kaynaklanmaktadır. Kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak istemektedir. Bu hayali gerçekleştirmiş Kadir ağabeyi onun hem mahalledeki, hem de tribündeki idolüdür. Hapishanede geçen süreçte Kerem, başta aile olmak üzere her şeye karşı olan inancını yitirmiştir. Bir şey hariç: Meral.