'Altın Kafes'ten ilk tanıtım geldi

'Altın Kafes'ten ilk tanıtım geldi
Aşk ve entrika dolu hikayesiyle dikkat çeken yeni dizi Altın Kafes'in ilk tanıtımı yayınlandı.

atv’nin yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu yeni dizisi ‘Altın Kafes’ yakında izleyici karşısına çıkacak.

0x0-1699957463615.jpg

Dizinin ilk bölümünden dikkat çeken bir fragman yayınlandı. Sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak olan ‘Altın Kafes’ izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in zorlu sınavlar ile karşılaşacağı aşk hikayesini anlatan ‘Altın Kafes’ yıldız isimlerden oluşan kadrosu ve entrikalarla örtülü hikayesiyle sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

0x0-1699957453536.jpg

Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner’in yer aldığı ‘Altın Kafes’ Beyoğlu ailesinin ihtişamlı hayatını izleyiciler ile buluşturacak.

İlgili Haberler