Hollywood yıldızı Alec Baldwin film setinde yönetmeni öldürdü. Olay yerinden ilk görüntüler

Hollywood yıldızı Alec Baldwin film setinde yönetmeni öldürdü. Olay yerinden ilk görüntüler
Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında kurusıkı silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i öldürdü, iki kişiyi de yaraladı. Kaza yerinden ilk görüntüler geldi.

Ünlü oyuncu oyuncu Alec Baldwin''in yeni filmi Rust''ın setinde talihsiz bir olaya karıştı. Baldwin bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi. Alec Baldwin, yeni filmi Rust''ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre ''kurusıkı silahla'' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı.

Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybetti. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı. Souza''nın ise durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olaydan saatler önce yaptığı paylaşım: 

The Santa Fe New Mexican adlı yerel bir gazete, Baldwin''in polis sorgusu sonrası görüntüsünü yayınladı. Baldwin''in perişan halde olduğunu gösteren karelere yer veren gazete, Baldwin''e herhangi bir suçlama yöneltilmediğini belirtti.

KAZA OLDUĞU DÜŞÜNLÜYOR

Yetkililerden yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşüncesi ağırlık kazandı. Ancak polis, soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı. Yaşanan olay sonrası yapım şirketi film çekiminin durdurulduğunu duyurdu.

Olay sonrası ağlarken görüntülendi:

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Olay sonrası, çekimlerin yapıldığı ve kazanın meydana geldiği kilise, polis tarafından çembere alındı. Santa Fe şehri yakınındaki Bonanza Creek Ranch bölgesinde kurulan setten olay sonrası ilk görüntüler yayınlandı.

Öte yandan altı çocuk babası, 63 yaşındaki aktör Alec Baldwin, filmde 13 yaşındaki torunu kazara bir cinayetten hüküm giyen kanun kaçağı Rust''ı canlandırıyordu.

İlgili Haberler