Anda Kardeşe Vefa Derneği Türkmenlere yardımını sürdürüyor...

Anda Kardeşe Vefa Derneği Türkmenlere yardımını sürdürüyor...
Başta Türkmendağı, Halep ve Yayladağı olmak üzere Suriye'de varlık mücadelesi veren Türkmenlerin yardımına koşan Anda Kardeşe Vefa Derneği'nin sosyal yardımlaşma projeleri devam ediyor.

Okan Tosun'un başkanlığını yaptığı ve Türkmendağı, Halep, Yayladağ dışından savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Türkmenlere yardım eli uzatan Anda Kardeşe Vefa Derneği daha çok kişiye ulaşabilmek için internet sitesinden "online üyelik sistemi"ni başlattı.

Sosyal medya üzerinden başlayan macera, küçük adımlarla maneviyatı büyük yardımlar yaparak Türkmenlerin giyimden, gıdaya kadar ihtiyaçlarını güçleri yettiğince yardım götürmeye çalışmakta. 

Daha çok kişiye ulaşarak daha büyük yardımlar yapmayı arzulayan Anda Kardeşe Vefa Derneği, destek ve bağış için internet sitelerinden üye kayıtlarını sürdürüyor. 

Anda Kardeşe Vefa Derneği'nden yapılan o çağrı:

"Gelin ANDA olalım!..
Gelin KARDEŞ olalım!..

BİZ KURDUK BERABER BÜYÜTELİM...

Malumunuz, yaklaşık bir yıldır başta Türkmendağı, Halep ve Yayladağı olmak üzere Suriye'de varlık mücadelesi veren Türkmen kardeşlerimizin yaralarına sizlerin destekleri ile merhem olmaya çalışıyoruz.

Sosyal medya üzerinden başladığımız bu serüven gün geçtikçe büyüdü.

Amacımız; ANDA KARDEŞE VEFA DERNEĞİ'ni Türkiye'nin en güvenilir yardım kuruluşlarından birisi haline getirmek ve nerede zor durumda olan bir  Türk varsa oraya el uzatmaktır.

Bir avuç inanmış idealist insanla çıktığımız bu "İYİLİK YOLUNDA" sizlerin de desteğiyle daha çok mazluma el uzatmak istiyoruz.

İnternet sitemizde oluşturduğumuz "Online Üyelik Sistemi" ile bu aileye sizleri de bekliyoruz.

Üyelik müracaatınızı takiben 1 ay içerisinde verdiğiniz adresinize gönüllü kimlik kartlarınız gönderilecektir.

SİZİNLE DAHA GÜÇLÜYÜZ!.."