ANKA Haber Ajansı’nda üst düzey ayrılık

ANKA Haber Ajansı’nda üst düzey ayrılık
ANKA Haber Ajansı’nda üst düzey istifa depremi yaşandı. Yurt Haber Müdürü Oğuz Uçar’ın istifasının ardından şimdi tüm gözler Anadolu’daki görev yapan 100 üzerindeki muhabire çevrildi.

Anadolu’daki muhabirlerin de istifası bekleniyor…

MedyaRadar’da yer alan habere göre, Mart ayı başında, Anka Haber Ajansı’nda Yurt Haber Müdürü olarak göreve başlayan Oğuz Uçar, istifa kararı aldı. Sürekli Basın Kartı sahibi olan 42 yıllık gazeteci Uçar’ın vedasının ardından 100 üzerindeki Anadolu muhabirlerinin de istifa edeceği ifade ediliyor.

Oğuz Uçar, bir internet sitesinde kaleme aldığı köşe yazısında Anka’daki görevinden bahsetmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ajans yönetimi, bu mesleğe 42 yılını vermiş bir gazeteci olarak Yurt Haber Müdürlüğü''nü bana verdi. Ben de, ilk günün heyecanı ve aşkı ile 81 İlde, 973 ilçede var olabilmek adına çalışmaya başladım. Şimdi ülkesini, devletini, bayrağını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ü seven, özgür gazetecilik yapmayı özleyen arkadaşlarla buluşuyoruz. Çok yakında ANKA logosunu televizyon ekranlarında daha çok görecek, gazete sayfalarında bizim haberlerimizi okuyacaksınız. Kim ne derse desin Türk Milleti, her şeyin en iyisine layık! Onun için "Her şey çok güzel olacak" inanın bana...”

 

İlgili Haberler