Ankara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hırdavat malzemesi satın alınacak

Ankara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hırdavat malzemesi satın alınacak
Ankara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hırdavat malzemesi satın alınacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Hırdavat Malzemesi Alım İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşme imzalandıktan sonra 3 ( üç) iş günü içerisinde yüklenici malzemelerin numunesi ya da kataloğunu idareye teslim edecektir. Tüm örnek numunelerin onaylanmasına müteakip 10 iş günü içerisinde yüklenici malzemelerin tamamını tek seferde olmak üzere idareye teslim edecektir. Malzemelerin teslim yeri Bakanlığın Mustafa Kemal mahallesi Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu 7. Km) 2151. Cadde No:154/A 06530 adresindeki hizmet binasında yer alan depolardır. Malzemeler hafta içi 10:00-15:00 saatleri arasında teslim edilecektir. Tüm malzemeler orijinal paketler içerisinde teslim edilecektir. Nakliye, taşıma teslim sürecinde patlayan, dökülen, kırılan, ambalajı bozulan, deformasyona uğrayan malzemeler kabul edilmeyecektir. Yüklenici malzemelerin tesliminde ve değişim gerektiren durumlarda herhangi bir nakliye, taşıma vb. talepte bulunmayacaktır.Sözleşmenin İmzalandığı tarih işe başlama tarihidir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 07.07.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.