Ankara Üniversitesi'ndeki Ülkücüler böyle hedef gösterildi

Ankara Üniversitesi'ndeki Ülkücüler böyle hedef gösterildi
Ankara Üniversitesi'nde PKK'lı bir grubun, milliyetçi öğrencilere saldırdığı olaylarda 3 kişi yaralanmıştı. Terör sempatizanı basının olayların ardından üniversitedeki Ülkücü öğrencileri hedef gösterdiği ortaya çıktı.

Türk bayrağına ve şehitlerimizin isimlerine tahammül edemeyen aşırı sol ve bölücü gruplar provokasyon yapmış, şehitlerimizin isimlerine ve Türk bayrağına saldırmıştı. Bu hadisenin üzerine bayrağa sahip çıkan ülkücü öğrencilerle, bölücüler arasında arbede yaşanmıştı. 

Terör sempatizanı bir kısım internet haber sitesi olayı "oruç tutmayanlara saldırı" olarak lanse etmiş ama gerçek kısa sürede ortaya çıkmıştı.

ÜLKÜCÜLERİ İSİM İSİM HEDEF GÖSTERİYORLAR

Türkyurduhaber sitesinin haberine göre, terör sempatizanı bir kısım internet haber sitesi şimdi de ülkücü öğrencileri resim ve isimleriyle teşhir ediyor. Haber Sol sitesinde tek tek isimleriyle öğrenciler hedef gösteriliyor ve resimleri yayınlanıyor. (Bölücülerin amaçlarına hizmet etmemek için öğrencilerin yüzlerini buğulayarak yayınlıyoruz) Aşağıda görülen haberin devamında tek tek isimler veriliyor ve hedef gösteriliyor.

Sendika.org internet sitesi de daha geniş bir şekilde tek tek öğrencilerin isim ve fakültelerini yazarak hedef gösteriyor.

Bir başka hedef gösterme ise kolektifler.net internet sitesinde yapıldı. Bu sitede de ülkücü-ümilliyetçi öğrenciler "İslamcı-faşist" olarak nitelenerek hedef gösterildi. Sitede "Cebeci Provokasyonlarının dosyaları" diyerek tek tek isimler verildi ve provokatif bilgiler yayınlandı.

Haber siteleri gözaltı sürecinde polisin tavrını "polis-faşist işbirliği" olarak yayınladı.

Burada çok az bir kısmını yayınladığımız fotoğrafların çok daha fazlası bu ve benzeri internet sitelerinde yayınlanıyor. 

İlgili Haberler