Anket sonuçları AKP için hiç de iç açıcı değilken AKP’li vekil: Erdoğan kaybederse İslam ümmeti kaybeder

Anket sonuçları AKP için hiç de iç açıcı değilken AKP’li vekil: Erdoğan kaybederse İslam ümmeti kaybeder
AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, "Recep Tayyip Erdoğan kaybederse Türkiye kaybeder. Türkiye kaybederse İslam ümmeti kaybedecektir" ifadelerini kullandı.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Cumhur İttifakı''nın anketlerde oy kaybettiği olası 2023 seçimleriyle ilgili tepki çeken açıklamalarda bulundu.

2017 yılında yapılan referandum gecesi hakkında konuşan Cevheri sandıktan “evet” çıkması için Kabe’ye gittiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ettiklerini söyledi.

ERDOĞAN KAYBEDERSE TÜRKİYE KAYBEDER, ÜMMET KAYBEDER"

Urfa Değişim''in haberine göre; “Semt Pazarı” konuşmasında 2023 seçimleri için oy isteyen Cevheri, “Cumhurbaşkanı Erdoğan kaybederse Türkiye kaybeder, ümmet kaybeder” iddiasında bulundu.

Cevheri şunları söyledi:
“Referandum gecesi dedik ne yapalım. Dedik gidelim Uhud da dua edelim. Reise dua edelim. Gittik biz dua ederken, yanımdaki insanlarda dua edip her duanın sonun Recep Tayyip Erdoğan diyorlardı. Sorduk nerden geldiniz Yemen’den gelmişler. Çünkü biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan düşerse Türkiye kaybedecektir, Türkiye kaybederse İslam ümmeti kaybedecektir. Bunun bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor. 2023’de Türkiye’nin etrafında çevrili bütün zincirleri kıracağız. Biz şahsımız için değil ümmet için ve ümmete lazım olan Recep Tayyip Erdoğan için mücadele etmemiz gerekiyor.”

İlgili Haberler